Fotoshootpakketten

Communie/Lentefeest

Je kent de klassieke communie/lentefeest foto's wel.. kijk maar naar de lens en lacheeeeen! Nee, we gaan het unieker maken. Zoals alles wat ik doe gaan we hier ook de band tussen kind en dier gaan vastleggen. Zo zijn het niet alleen foto's voor deze gelegenheid maar ook een mooie herinnering om bv in je huis te hangen.

Ook is dit mogelijk voor kinderen die geen dieren hebben want wij verhuren onze Tinker en Shetlander.

Maak van jouw communie/lentefeest foto's een unieke herinnering!

Prachtige natuur

We hebben prachtige natuur in België en Nederland en daar maak ik graag gebruik van. Elke fotoshoot gaat door op een buitenlocatie rond Westerlo of externe locatie.

Begeleiding

Doorheen de fotoshoot krijgt jouw kind begeleiding van mij. Zoals klanten vertellen gebeurt dit altijd op een rustige en geduldige manier zodat je kind zicht op z'n gemak voelt.

Gouden uur

Ik hou ontzettend veel van het gouden uur, dat is het uur na de zon op komt of het uur voor de zon ondergaat. Dat is dan ook het moment dat wij afspreken voor de fotoshoot. Bij bewolkt weer kan dit nog een uur vervroegd worden.

+12 jaar ervaring

Dankzij mijn ervaring met les geven aan kinderen en paarden weet ik jouw kind gerust te stellen en  te begeleiden doorheen de fotoshoot. We gaan nooit over de grens van je kind, je kind heeft ook inspraak en we nemen genoeg pauzes.

Kies een pakket die het beste bij jou past!
Je hebt keuze uit 2 pakketten: het pakket met jouw eigen dier of het pakket inclusief de huur van ons paard.

Tarieven

Zonder tijdsdruk: +-1u30
8 bewerkte foto's in HR met logo
Kaartjes ontwerpen excl. drukkostenZonder tijdsdruk: +-1u30
 8 bewerkte foto's in HR met logo
Kaartjes ontwerpen excl. drukkosten
Huur ons paard + begeleider

Reel van max. 60 sec.
Een reel met verschillende beelden en audio
Geschikt voor sociale media


Met jouw dier

Huur ons paard

Reels

€345

€445

Extra te boeken bij een fotoshoot

€95

Er zijn max. 2 eigen dieren in de prijs inbegrepen, wil je een fotoshoot met meerdere dieren? Dan komt er een toeslag van €25 euro per extra dier bij. De prijzen zijn exclusief vervoerskosten en reiskosten. Vervoerskosten bedragen €0,30 per km vanuit 2260. Heen en weer reis langer dan 1u30? Dan komt er een toeslag van €25 bij per uur. Foto's nabestellen kan voor €25/foto in HR met logo.

Ons paard/pony wordt netjes gemaakt vooraf en er komt begeleiding mee voor het paard. Zij heeft een zorgende achtergrond en kan jouw kind en ons paard op een rustige manier samenvoegen, laten wennen aan elkaar en verder begeleiden tijdens de fotoshoot. De fotoshoot met een paard van ons gaat momenteel door rond Westerlo, dit kan later wijzigen naar een externe locatie in de buurt.

De pakketten zijn inclusief het ontwerpen van communie/lentefeest kaartjes maar exclusief de drukkosten.
 
Bestellen van afdrukken en wanddecoratie mogelijk:
Vraag ernaar!

Ik wil boeken!

Ik wil boeken!

Ik wil meer info

Hoe ga ik te werk

Incl. BTW

Incl. BTW

Incl. BTW

Vooraf

Jouw kind haar/zijn ervaring start bij het invullen van het boekingsformulier, dit ontvang ik in mijn mailbox. Je krijgt binnen 24 uur antwoord van mij zodat we jouw fotoshoot kunnen vastleggen. Samen bespreken we de fotoshoot: locatie, datum, jouw wensen,...
Je ontvangt nadien een bevestigingsmail met de samengevatte info. Jouw boeking is bevestigd wanneer de betaling is voldaan, je gaat ook automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Achteraf

Na de fotoshoot ontvang je binnen 3 dagen de online fotogalerij waaruit jij de overige foto's kunt kiezen. De overige foto's ontvang je binnen de 4 weken na jouw keuzemoment of een eerder besproken moment.

De foto's ontvang je via Wetransfer in hoge resolutie met logo. De foto's zonder logo worden steeds bewaard voor afdrukken en wanddecoratie.

De kaartjes worden samen besproken en nadien ontworpen door mij. Je kunt max. 2x het kaartje laten wijzigen. Nadien komt er €20 euro bij per wijzigingsmoment. Tot slot worden de kaartjes door een professionele drukken gedrukt en verzonden naar jou binnen de 4 weken of  een termijn die we hebben afgesproken.

Fotoshoot

Bij start van de fotoshoot zullen we eerst een klein stukje wandelen naar de shoot locatie, ik probeer dit altijd te beperken tot max. 15 min. Zo kan je paard/hond wennen aan de omgeving en aan mij. Dit valt weg als de fotoshoot op jouw locatie doorgaat (enkel bij paarden).

Tijdens de fotoshoot zal ik jouw kind begeleiden en opdrachtjes geven zodat ze met elkaar bezig zijn en mij vergeten. Je paard/hond krijgt regelmatig een pauze indien hij dit nodig heeft, je dier kiest zelf wanneer. De rustige en ontspannen basis zorgt uiteindelijk voor spontane aanrakingen en knuffelmomenten.

Tarieven

Huur ons paard

Jouw kind krijgt een fantastische ervaring met een paard of pony van ons. Deze fotoshoot gaat door op een locatie in Westerlo of een ander afgesproken locatie in de buurt van Westerlo.