Je hebt vast en zeker een telefoon die vol staat met foto's van jouw paard, hond, kat, met jouw geliefde,... maar toch lukt het niet om de foto's te maken die je voor ogen hebt. Laat mij jou helpen om jullie unieke band vast te leggen zodat je deze herinneringen voor altijd hebt! Elke fotoshoot heeft een dier -en mensvriendelijke basis, we zorgen ervoor dat zowel jij als je dier een fijne ervaring heeft aan dit moment. Deze basis zorgt automatisch voor een ontspannen sfeer, spontane aanrakingen en liefdevolle knuffelmomenten!

Leg de band tussen jullie voor eeuwig vast met een fotoshoot!

Prachtige natuur

We hebben prachtige natuur in België en Nederland en daar maak ik graag gebruik van. Elke fotoshoot gaat door op een buitenlocatie die we samen afspreken OF bij jou in de buurt/op de weide.

Begeleiding

Doorheen de fotoshoot krijg je begeleiding van mij. Zoals klanten vertellen gebeurt dit altijd op een rustige en geduldige manier zodat je je op je gemak voelt.

Gouden uur

Ik hou ontzettend veel van het gouden uur, dat is het uur na zonsopgang of het uur voor zonsondergang ondergaat. Dat is dan ook het moment dat wij afspreken voor de fotoshoot. Bij bewolkt weer kan dit nog een uur vervroegd worden.

+12 jaar ervaring

Dankzij mijn ervaring weet ik jou, je kind of dier te begrijpen en te begeleiden doorheen de fotoshoot. We gaan nooit over de grens van je dier, je dier heeft ook inspraak en we nemen genoeg pauzes.

Alles verloopt super rustig, spontaan, en vooral met heel veel respect en geduld voor mens en dier!

-Ruth

Tarieven

Jouw fotoshoot is volledig naar wens aan te vullen: romantische portretfoto's met jouw paard, hond, kat, kind, geliefde, jouw dierenbedrijf in de kijker, zwangerschapsfoto's, huwelijks fotoshoot,...

€349

11 luxe foto's in hoge resolutie
1 GRATIS voorproefje gekozen door mij
Foto's zelf uit te kiezen
Album met jouw favoriete foto's

Ik wil boeken!

Inbegrepen in deze pakketten:

Hulp en informatie voorafgaand  aan de fotoshoot
Begeleiding tijdens jouw fotoshoot voor een ontspannen ervaring
Een voorproefje binnen de 3 dagen na de fotoshoot
Je eigen online galerij waaruit jij jouw foto's kunt kiezen binnen 3 dagen beschikbaar
Levering van jouw foto's binnen de 3 weken
Extra foto's bijbestellen aan 25 euro/foto
Jouw fotoshoot wordt tot 6 maand bewaard na de fotoshoot.
Gratis gebruik van jurken en fotografie halsters/fotografie halsbanden

Benzinekosten bedragen €0,35/km
Bij reistijd langer dan 1 uur (heen en weer van Westerlo) zal er €30 euro/extra uur aan reistijd gerekend worden. 

€600

24 luxe foto's in hoge resolutie
1 GRATIS voorproefje gekozen door mij
Foto's zelf uit te kiezen
Album met jouw favoriete foto's

incl. btw

incl. btw

+ Reel

Extra toe te voegen aan jouw fotoshoot
Opnames van bewegende beelden tijdens de fotoshoot
Een video met verschillende beelden en muziek tot 60sec.
Jullie band in bewegende beelden

€125

incl. btw

€399

€675

Vooraf

Jouw ervaring start bij het invullen van het boekingsformulier, dit ontvang ik in mijn mailbox. Je krijgt binnen 12 uur antwoord van mij zodat we jouw fotoshoot kunnen vastleggen. Samen bespreken we de fotoshoot: locatie, datum, jouw wensen,...
Je ontvangt nadien een bevestigingsmail met de samengevatte info. Jouw boeking is bevestigd wanneer de betaling is voldaan, je gaat ook automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Achteraf

Na de fotoshoot ontvang je binnen 3 dagen een voorproefje en een online fotogalerij waaruit jij de overige foto's kunt kiezen. De overige foto's ontvang je binnen de 3 weken na jouw keuzemoment. 

De foto's ontvang je online in hoge resolutie met logo. De foto's zonder logo worden steeds bewaard voor afdrukken en wanddecoratie of kan op aanvraag geleverd worden.

Fotoshoot

Bij start van de fotoshoot zullen we eerst een klein stukje wandelen naar de shoot locatie, ik probeer dit altijd te beperken tot max. 15 min. Zo kan eventueel je dier wennen aan de omgeving en aan mij. Dit valt weg als de fotoshoot op jouw locatie doorgaat.

Tijdens de fotoshoot zal ik jullie begeleiden en opdrachtjes geven zodat jullie met elkaar bezig zijn en mij vergeten. Je kind of dier krijgt regelmatig een pauze indien hij/zij dit nodig heeft, ze kiezen zelf wanneer. De rustige en ontspannen basis zorgt uiteindelijk voor spontane aanrakingen en knuffelmomenten.

Tarieven

Reels