Eerst en vooral wil ik jullie proficiat wensen met jullie verloving en wens ik jullie tonnen geluk toe!
Er valt zo veel te plannen om van jullie dag een onvergetelijke dag te maken met je geliefde maar ook met jullie familie en vrienden. Wanneer je je amuseert gaat de tijd snel zeggen ze altijd, daarom is het fijn als een fotograaf jullie dag kan vastleggen zodat je nadien nog steeds kunt genieten. Kies niet zo maar een fotograaf, maar iemand waar jullie een klik mee hebben want tenslotte zal een fotograaf in jullie schaduw lopen op jullie huwelijksdag en dan is het geruststellend als jullie zich goed voelen bij die persoon. 

Kijk gerust verder om mijn werkwijze te leren kennen.

De mooiste dag in jullie liefdesverhaal...

Onopvallend

Op jullie dag zal ik onopvallend zijn en alle momenten die jullie bewust en onbewust meemaken vastleggen. Zowel emoties van jullie als jullie gasten.  Ik ben wel steeds aanspreekbaar voor wijzigingen, speciale momenten, wanneer jullie iets willen vragen,... Ik sta voor je klaar!

Dierenhuwelijk

Met mijn +12 jaar ervaring in honden-en paardenfotografie sta ik te springen voor dierenhuwelijken! Als dierenfotograaf weet ik hoe ik jullie dier het mooiste op foto zet en hoe ik jullie liefde en band met jullie dier op een unieke en ontspannen manier kan vastleggen.

Fotoshoot

De fotoshoot vind ik persoonlijk altijd het mooiste, dan kunnen we jullie liefde vastleggen in een prachtig stukje natuur. Tijdens de fotoshoot begeleid ik jullie op een rustige manier zodat jullie ontspannen zijn. Op deze manier kan ik  spontane en romantische momenten vastleggen. Een fotoshoot op een mooie natuurlijke en rustige locatie is een plus!

Kennismakingsgesprek

Tijdens een online of fysiek kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen en overlopen we jullie dag zodat ik mij goed kan voorbereiden en jullie eventueel nog tips kan geven i.v.m. de fotoshoot locatie ect. 

Een dier is een deel van het gezin en hoort ook bij jullie huwelijk.
Als dierenfotograaf weet ik jullie dier ook mooi vast te leggen op een unieke en rustgevende manier!

Tarieven

6 uur
100 - 250 foto's

Gepersonaliseerde USB in een houten box
Trouwalbum 20x20 met 20 spreads
(kan uitgebreid worden)
Incl. 100 km reiskosten vanuit Westerlo10 uur
200 - 500 foto's

Gepersonaliseerde USB in een houten box
Trouwalbum 20x20 met 20 spreads
(kan uitgebreid worden)
Incl. 100 km reiskosten vanuit WesterloToe te voegen aan een fotografiepakket
Jullie dag in een video gegoten
Video tot +- 5min met muziek en geluid
Goedkoper dan een videograafMoments to love

Big love

+ hoogtepunt video

€1250

€1600

€500

Bestellen van afdrukken, wanddecoratie of  uitbreiden van een trouwalbum mogelijk.

Ik wil boeken!

Ik wil boeken!

Ik wil boeken!

Hoe ga ik te werk

incl. BTW

incl. BTW

incl. BTW

€1600

€1950

Vooraf

Jouw ervaring start bij het invullen van het boekingsformulier, dit ontvang ik in mijn mailbox. Je krijgt binnen 12 uur antwoord van mij zodat we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen. Samen overlopen we dan jullie grote dag en jullie wensen.
Je ontvangt nadien een bevestigingsmail met de samengevatte info. Jullie dag is gereserveerd wanneer het voorschot is voldaan, je gaat ook automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Achteraf

Na de fotoshoot ontvang je binnen 1 week een voorproefje die gekozen wordt door mij. Je ontvangt alle foto's bewerkt binnen de 6 weken na jullie huwelijk.

Wanneer je interesse hebt in een trouwalbum, wanddecoratie of afdrukken krijg je de foto's in een online galerij en wordt nadien alles samen verzonden of geleverd aan huis.

Als je foto's op sociale media plaatst, wordt er gevraagd om mijn website/pagina te vermelden. Fijn voor je vrienden die binnenkort trouwen en opzoek zijn naar een fotograaf.

Huwelijk

Ik kom tot een half uur voor het afgesproken uur zodat ik zeker niets mis van bij het begin. Als fotografe loop ik een hele dag in jullie schaduw zodat ik alle spontane en emotionele momenten kan vastleggen. 

Tijdens de fotoshoot zal ik jullie begeleiden en opdrachtjes geven zodat jullie met elkaar bezig zijn en mij vergeten. De rustige en ontspannen basis zorgt uiteindelijk voor spontane aanrakingen en romantische momenten. Wanneer je nog geen idee hebt voor een locatie, help ik jou daar graag mee. Ik ken heel veel mooie, rustige en natuurlijke locaties. Heide en duinen zijn mijn favoriet, hier kan ik het best mijn stijl in brengen.

Tarieven