Ina Van Cleempoel

Een gepassioneerde honden-en paardenfotografe die actief is in heel België en een deel in Nederland (Zeeuws-Vlaanderen, Noord-Brabant en Limburg). Mijn doel is om de unieke band tussen jou en je dier vast te leggen!

Sinds klein meisje was ik te vinden tussen paarden en honden.
Sindsdien bleef ik mijzelf ontwikkelen als mens en fotografe.  Als jong meisje was ik heel verlegen en dankzij paarden heb ik veel geleerd over zelfzeker worden, leiding nemen en omgaan met andere persoonlijkheden. 

Met mijn ervaring en het volgen van cursussen over paarden-en honden gedrag en lichaamstaal weet ik jouw dier gerust te stellen en blijven we jouw dier respecteren tijdens de fotoshoot.

Rond 2009 begon ik met het fotograferen van paarden en honden onder de fotografie naam Hippografie. Sinds 2021 is deze naam veranderd naar Footprints of love.

Neem gerust een kijkje op mijn website en wie weet spreken we binnenkort af voor een romantische fotoshoot!Ontdek meer over mij

Footprints of love becomes memories to love

Footprints of love past helemaal bij wat ik het liefste wil bereiken met mijn passie! Footprints of love becomes memories to love: de mooiste momenten en de unieke band tussen mens en dier vastleggen. Ik vind het ontzettend belangrijk dat niet alleen de foto's prachtig worden maar dat het ook een belevenis wordt voor mens en dier. Ik hou rekening met het dier zodat alles diervriendelijk en met geduld verloopt. Als alles rustig en zonder hoge verwachtingen aanpakken, dan zal dit ook zichtbaar zijn in de foto's. Spontane aanrakingen en knuffelmomenten leg ik het liefste vast! 

Ina wist ons allebei gerust te stellen met haar rustige, geduldige en zachte aanpak

-Tanya

Mijn specialisatie ligt vooral bij het maken van romantische portretten waarbij de band tussen mens en dier voelbaar wordt. Met +10 jaar ervaring in fotografie, natural horsemanship met paarden en cursussen gedrag bij honden weet ik hoe ik jou en je dier kan geruststellen tijdens een fotoshoot. Je hoeft niet bang te zijn dat ik niets zeg tijdens de fotoshoot... ik ondersteun jullie de hele fotoshoot zodat we magische poses en momenten bekomen. Ik hou ervan om spontane aanrakingen en knuffelmomenten vast te leggen.
Uit elke fotoshoot haal ik het meest en we stoppen wanneer het resultaat optimaal is.

Een positieve ervaring voor mens en dier staat centraal bij elke fotoshoot! 


Ik wil een fotoshoot

Ik wil leren van jou