Tarieven

Mini fotoshoot

Tijdens dit moment leg ik met alle liefde jullie band vast: een fotoshoot met je hond, paard of geliefde.
Willen jullie nogmaals schitteren in jullie huwelijkskledij? Dat kan ook op dit moment!

Laat jullie band vastleggen tijdens een mini fotoshoot...

Prachtige natuur

We hebben prachtige natuur in België en Nederland en daar maak ik graag gebruik van.  Een mini shoot wordt steeds georganiseerd in een mooie omgeving!

Begeleiding

Doorheen de fotoshoot krijg je begeleiding van mij. Zoals klanten vertellen gebeurt dit altijd op een rustige en geduldige manier zodat je je op je gemak voelt.

Avond zon

Ik hou ontzettend veel van de avond zon voor zacht en romantisch licht. Dat is dan ook het moment dat wij afspreken voor de fotoshoot. Bij bewolkt weer kan dit nog een uur vervroegd worden.

+12 jaar ervaring

Dankzij mijn ervaring weet ik jouw dier te begrijpen en te begeleiden doorheen de fotoshoot. We gaan nooit over de grens van je dier, hij/zij heeft ook inspraak en we nemen genoeg pauzes.

30 min. fotoshoot tijd
4 bewerkte foto's in HR met logo
Mogelijkheid om meer foto's te bestellen

Ik wil boeken!

€399

€175

Per tijdslot is er max. 2 mensen en 2 honden van hetzelfde gezin in de prijs inbegrepen. Extra persoon/dier kan met een toeslag van 25 euro/extra deelnemer waarmee je 1 extra foto kunt kiezen. De prijzen zijn vrij van vervoerskosten en reiskosten. Foto's nabestellen kan voor €25/foto in HR met logo. De foto's zonder logo worden bewaard door mij voor afdrukken, wanddecoratie,... Tenzij anders afgesproken.

Ik wil meer info

Ik wil boeken!

15u - 15u30: VOL
15u30 - 16u: Vrij
16u - 16u30: Vrij
16u30 - 17u: Vrij
17u - 17u30: VOL
17u30 - 18u: VOL


Zondag 24/03/2024

Lommelse sahara

(Limburg)

Honden, paarden, koppels, kids,...

Paarse heide

Ik wil boeken!

16u30 - 16u: Vrij
17u - 17u30: Vrij
17u30 - 18u: Vrij
18u - 18u30: Vrij
18u30 - 19u: Vrij
19u - 19u30: VrijZondag 01/09/2024

Nijlen

(Antwerpen)

Voor honden, koppels, kids,...

Vooraf

Jouw ervaring start bij het invullen van het boekingsformulier, dit ontvang ik in mijn mailbox. Je krijgt binnen 24 uur antwoord van mij zodat we jouw tijdslot kunnen vastleggen. Samen bespreken we de fotoshoot: de gewenste tijd, jullie wensen,...
Je ontvangt nadien een bevestigingsmail met de samengevatte info. Jouw boeking is bevestigd wanneer de betaling is voldaan, je gaat ook automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Achteraf

Na de fotoshoot ontvang je binnen 3 dagen een eerste foto die gekozen wordt door mij en een online fotogalerij waaruit jij de overige foto's kunt kiezen. De overige foto's ontvang je binnen de 2 weken na jouw keuzemoment. 

De foto's ontvang je via een online galerij in hoge resolutie met logo. De foto's zonder logo worden steeds bewaard voor afdrukken en wanddecoratie.

Fotoshoot

We spreken af aan de locatie waar de fotoshoot zal doorgaan. Dat wilt zeggen dat jullie een klein stukje wandelen van de parking naar de locatie. Ik probeer dit altijd te beperken tot max. 10 min, liefst minder. Zo kan je dier wennen aan de omgeving en hoeven jullie niet te ver te wandelen.

Tijdens de fotoshoot zal ik jullie begeleiden en opdrachtjes geven zodat jullie met elkaar bezig zijn en mij vergeten. Je dier krijgt regelmatig een pauze indien hij dit nodig heeft, je dier kiest zelf wanneer. De rustige en ontspannen basis zorgt uiteindelijk voor spontane aanrakingen en romantische momenten.

Tarieven

Wat een fijne ervaring! Ina liet ons snel op ons gemak voelen en stelde ons gerust op momenten dat we onzeker waren. Onze hond Noah was soms heel onstuimig maar telkens wist Ina hier goed mee om te gaan. Integendeel ze genoot zelfs van de ondeugende trekjes van onze hond. Ze maakte hiervan gebruik en bleef heel geduldig tijdens de fotoshoot. Je ziet dat fotografie een passie is voor haar en dat ze een grote connectie heeft met dieren. Bedankt Ina voor de koude maar leuke ervaring!

-Davy, Caroline en Noah