Fotoshootpakketten

Privé meeloopavond

Ik neem je helemaal mee in mijn fotografie wereld en toon jou hoe ik alles aanpak. Deze avond is ideaal voor jou als je al ervaring hebt in paarden- of hondenfotografie, je weet hoe je manueel fotografeert maar nog meer wilt leren over romantische paarden-of hondenfotografie OF als je nog geen ervaring hebt maar al doende wilt leren (zie meer info onderaan). Je kijkt niet alleen mee maar je fotografeert ook met mij mee deze avond, zo vul je je portfolio ook aan.


Boek hier je meeloopavond →

Ina is een zeer waardevol en inspirerend persoon, met veel kennis van haar onderwerpen, n.l. paarden, honden en fotografie. Een lieve warme vrouw met humor, die alles helder en makkelijk toepasbaar uitlegt. 

-RebbelZ

Tarieven

Paarden/honden/bruidsfotografie (met/zonder dieren)
Zonder tijdsdruk: +-2u30
 Privé begeleiding
2 modellen

Paarden/honden/bruidsfotografie (met/zonder dieren)
Zonder tijdsdruk: +-2u30
 Privé begeleiding
+ extra beginners begeleiding
2 modellen

Ervaring

Beginner

€225

€295

De prijzen zijn exclusief vervoerskosten en reiskosten. Vervoerskosten bedragen €0,35 per km vanuit 2260. Heen en weer reis langer dan 1u30? Dan komt er een toeslag van €30 bij per uur. Bij elk pakket heb je de mogelijkheid tot gratis gebruik van jurken en fotografie halsbanden/halsters. 

Wil je graag een privé meeloopavond samen met een familielid of een vriend(in)? Dan krijgen jullie samen 15% korting!

Ik wil boeken!

Ik wil boeken!

Hoe ga ik te werk

Beginner?

Dat is geen probleem, dan pas ik de meeloopavond aan naar jou! Hierbij krijg je nog extra begeleiding. Je bent een beginner als je nog geen ervaring hebt met fotograferen OF als je het manueel fotograferen nog niet onder de knie hebt.

Vooraf

Jouw ervaring start bij het invullen van het boekingsformulier, dit ontvang ik in mijn mailbox. Je krijgt binnen 24 uur antwoord van mij zodat we jouw meeloopavond kunnen vastleggen.
Samen bespreken we de meeloopavond: locatie, datum, jouw wensen,...
Je ontvangt nadien een bevestigingsmail met de samengevatte info. Jouw boeking is bevestigd wanneer de betaling is voldaan, je gaat ook automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Nadien ga ik opzoek naar 2 gepaste modellen voor jouw avond.

Achteraf

Na de meeloopavond mag je min. 2 foto's per model uitkiezen voor je portfolio en afgewerkt naar mij sturen via Wetransfer. Deze foto's bezorg ik aan de modellen.

Mocht je nadien nog vragen hebben sta ik steeds klaar om deze te beantwoorden!

Meeloopavond

Een meeloopavond duurt gemiddeld 2 uur. We beginnen met een kennismaking, ik zal je wat informatie over mezelf geven en uitleggen hoe ik te werk ga. Je krijgt mondeling heel veel theorie waarbij het handig is als je notities maakt. We bekijken je instellingen en welke instellingen je zal gebruiken voor deze avond.

Vervolgens komt er een model op de locatie en zullen we foto’s gaan maken. Je kijkt mee hoe ik te werk ga maar je krijgt ook de kans om het model zelf aan te sturen en je ideeën uit te werken. Ik deel telkens mijn instellingen als deze wijzigen tijdens het fotograferen en kijk ook af en toe naar je foto's om je nog meer tips te geven.
Na 45 minuten fotograferen komt het 2de model en gaan we met hen aan de slag.

Tarieven

Boek jouw meeloopavond