Ik wil meer info

Video 'Mijn workflow' 

Elke fotograaf die werkt met Photoshop heeft zijn eigen 'workflow'. Dit is een manier van editen en dit gebruik je voor elke foto. Een workflow geeft jouw stijl weer die meteen herkenbaar is voor andere. Mijn stijl is herkenbaar aan de bruintinten, volle kleuren en de romantische, iets donkerdere sfeer! Ben je zelf nog zoekende naar je eigen stijl en wil je even meekijken hoe ik mijn foto's edit? Dan is deze workflow ideaal voor je!

Mijn workflow krijg je te zien aan de hand van een video opname die je kunt bekijken wanneer en hoeveel je wilt. Tijdens deze video bewerken we 2 foto's: een paardenfoto en een hondenfoto. Mijn workflow wordt stap voor stap getoond maar er wordt geen uitgebreide uitleg gegeven, wanneer je dit wilt raad ik jou de photoshop workshop aan.

Video +- 1uur
Kom mijn workflow te weten
Altijd toegang
Vragen stellen kan altijd

Video 'Mijn workflow'

Extra te boeken bij een fotoshoot

€65

bestel de video

Werking

€80

Vooraf

Jouw ervaring start bij het invullen van het boekingsformulier, dit ontvang ik in mijn mailbox. Je krijgt binnen 24 uur antwoord van mij zodat we jouw bestelling kunnen afronden.

Je ontvangt nadien een bevestigingsmail met de samengevatte info. Jouw bestelling is bevestigd wanneer de betaling is voldaan, je gaat ook automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Achteraf

Wanneer je vragen hebt mag je mij steeds contacteren via mail of via Facebook/Instagram, ook mag je jouw vraag in de groep stellen zodat andere er ook wat van leren.

Deze video mag op geen enkele manier gedeeld, gefilmd, verkocht, verhuurd, gedownload worden.

Deze video opname blijft beschikbaar voor je dus je kunt altijd terugkijken.

Video

Na bestelling en betaling van deze video word je uitgenodigd in een privé Facebook groep waarin je de video over mijn workflow vindt. Deze video duurt ongeveer 1 uur en is opgesplitst in 2 video's. In de eerste video bewerk ik de foto van Haflinger Storm en in de tweede video bewerk ik de foto van Aussie Amy. Tijdens deze video ben ik niet aanwezig, dit is een video opname van 06/09/2022. 

Tarieven

Bestel de video