Wil je een langere video van jou en je dier waarin al jullie avonturen in voorkomen en waar jullie band zo zichtbaar wordt?
Of wil je jouw bedrijf tonen aan de hand van een video? Boek je mij als huwelijksfotograaf? Dan kan ik zowel fotograferen als filmen zodat jullie een overzichtsvideo van jullie mooie dag hebben. Laat mij jou helpen en ik maak er iets prachtig van!

Een video omschrijft jullie volledig met prachtige beelden

Voor bedrijven

Ook voor bedrijven die iets met dieren te maken hebben maak ik promovideo's. Vooraf bespreken we jouw en mijn ideeën en gieten we ze samen, hier maak ik een schets van voor de video zodat we alles filmen wat ter sprake kwam. Uit ervaring weet ik dat het werkt als je deze 3 elementen zeker toont in een promovideo: jezelf tonen, waar je bedrijf voor staat en sfeerbeelden.
Een professionele video maar toch met gevoel en emotie!

Vooraf

Jouw ervaring start bij het invullen van het boekingsformulier, dit ontvang ik in mijn mailbox. Je krijgt binnen 24 uur antwoord van mij zodat we jouw fotoshoot kunnen vastleggen. Samen bespreken we de fotoshoot: locatie, datum, jouw wensen,...
Je ontvangt nadien een bevestigingsmail met de samengevatte info. Jouw boeking is bevestigd wanneer de betaling is voldaan, je gaat ook automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Achteraf

Na de videoshoot ontvang je de video via Wetransfer binnen de 4 weken. Deze video wordt bewerkt, de mooiste video's worden samen gezet en er komt een gepaste over. Ergens in de video wordt mijn logo subtiel verwerkt.
De video kun je uploaden op Sociale media.

Videoshoot

Bij start van de videoshoot zullen we eerst een klein stukje wandelen naar de shoot locatie, ik probeer dit altijd te beperken tot max. 15 min. Zo kan je dier wennen aan de omgeving en aan mij. Dit is niet van toepassing op eigen locatie.

Tijdens de fotoshoot zal ik jullie begeleiden en opdrachtjes geven zodat jullie met elkaar bezig zijn en mij vergeten. Je dier krijgt regelmatig een pauze indien hij dit nodig heeft, je dier kiest zelf wanneer. De rustige en ontspannen basis zorgt uiteindelijk voor spontane aanrakingen en knuffelmomenten.

Tarieven

Boek jouw videoshoot

Een emotionele video met je lief dier of voor je bedrijf een professionele promovideo maar toch met gevoel en emotie?
Alles is mogelijk!

Tarieven

Hoe ga ik te werk

Film tot 5 min
Volledig afgewerkte video via Wetransfer incl. 1 aanpas rondes
Ook extra bij te boeken bij huwelijken

Film tot 5 min
Vooraf online bespreking en schetsing
Volledig afgewerkte video via Wetransfer Incl. 3 aanpas rondes

Videoshoot

Voor bedrijven

€500

€750

De prijzen zijn exclusief vervoerskosten en reiskosten. Vervoerskosten bedragen €0,30 per km vanuit 2260. Heen en weer reis langer dan 1u30? Dan komt er een toeslag van €25 bij per uur. Bij een videoshoot heb je de mogelijkheid tot gratis gebruik van jurken.

Ik wil boeken!

Ik wil boeken!

Hoe ga ik te werk

Incl. BTW

Incl. BTW